Vásárlói tájékoztató

Tisztelt Vásárlóink!

Online webshopunk kedvtelésből tartott dísz- és házi állatok számára forgalmaz különböző felszereléseket, eledeleket és egyéb kiegészítőket.

Mára már több mint harminc ismert és jól bevált márka termékeiből lehet választani.

Termékeinket kategóriákra bontva tettük közzé, így pl: ha díszhaltápokat keresünk kattintsunk az Akvarisztika menüpontra>> majd a Díszhal eleségek menü kiválasztása során további lehetőségek között lehet választani pl: kimért díszhaltápok, granulált tápok, lemezes haltápok stb. 

Ha nem vagyunk biztosak benne mit keresünk,vagy nem szeretnénk végignézni a teljes kínálatot,használjuk a kereső mezőt a jobb felső sarokban.

Ide beírva a keresett szót, könnyedén rábukkanhatunk a keresett termékekre.

Minden egyes termékünknél fotó és termékleírás segíti a pontos beazonosítást,valamint azoknál az árucikkeknél ahol szükséges, a méret és súly adatok is szerepelnek az adatlapon.

A raktáron szereplő tételeket 18 óráig való megrendelés esetén már a megrendelést követő munkanapon feladjuk,így biztosítva a gyors kézhez vételt.

A rendelendő tételek beszerzési ideje 2-7 munkanapba telik, de előfordulhat hogy a beszállítóinknál nincs éppen a rendelt termékből.Ilyen esetben ezt rögtön jelezzük a megrendelőnk felé.

Egyes tételeinket csak személyes átvétellel tudjuk biztosítani: ide tartoznak a különösen sérülékeny,törékeny üveg akváriumok, terráriumok, fénycsövek, a nagy méretű zsákos tápok, a fagyasztott,romlandó eleségek stb. Ezen termékeknél csak a személyes átvétel opció választható megrendelés során, ezért itt utólag egyeztetünk az átvétel helyéről,módjáról.

Nagy hangsúlyt fektetünk a természetvédelemre így csomagolóanyagnak lebomló,újrahasznosított papírkarton dobozokat használnuk.

Nagyobb értékű, speciális megrendelések esetén pl: keltető inkubátor, a megrendelést kizárólag előre utalással tudjuk vállalni, mivel ezeket a tételeket nem minden esetben tartjuk a polcon :)  és lemondásuk esetén visszaküldésük nem lehetséges. (lásd: ÁSZF ellálási jog menüpontunk.)

Vállalkozásunk áfa körön kívüli, így áfát tartalmazó számlát nem tudunk kiállítani. 

Áruházunkban folyamatosan vannak akciók, így mindig érdemes böngészni az bal oldalt található akciós termékek kínálatát.

Rendelések leadása során értékfüggően választhatóak különféle ajándékok, melyekkel szeretnénk kedveskedni Vásárlóinknak!

Nekünk különösen fontos a jó összhang,ezért észrevételeiket, javaslataikat kérjük küldjék el a midastrade.shop@gmail.com email címre.

Mindenkinek jó böngészést és vásárlást kívánunk!

 

Papszt Gyula

Midas díszállat felszerelés & eledel