PT3107 2-5 munkanap Súly: 4.5 kg  Gyártó: EXOTERRA »

RIVERBED SAND - BARNA FOLYAMI HOMOK VÍZI TERRÁRIUMOKHOZ - 4,5 KG

EXO TERRA Természetes folyómedri homok Természetes homok, hozzáadott színezékektől és vegyi anyagoktól mentes. Természetes és esztétikus vízi környezetet hoz létre. Kiváló terráriumi talaj, vízi teknősök részére. Serkenti…
3 949 Ft
/ db
Hűségpont: 39 pont
Készlet: 3 db Max. rendelhető 3 db

EXO TERRA Természetes folyómedri homok

Természetes homok, hozzáadott színezékektől és vegyi anyagoktól mentes.

  • Természetes és esztétikus vízi környezetet hoz létre.
  • Kiváló terráriumi talaj, vízi teknősök részére.
  • Serkenti a természetes viselkedést.
  • Sivatagos terráriumokhoz is ideális talajként szolgál.

Az Exo Terra Folyómedri homok természetes, hozzáadott színezékektől és vegyi anyagoktól mentes terráriumi talaj. A homok szitálási eljáráson ment keresztül, a tisztátalanságok eltávolításának, és az egységes méretű szemcsék elérésének érdekében.

A Folyómedri homok számos vízi teknős számára ideális talaj, hiszen a természetben is ezzel találkoznak. A Puha páncélú teknősök különösen szeretik a lágy és finomszemcséjű homokba ásni magukat. Más típusú víz-, és talajlakó hüllők, mint például a békák és szalamanderek számára szintén alkalmas a Folyómedri homok, puha természetéből adódóan. A durva felület, mint amilyen a kavics könnyen felsértheti az állat bőrszövetét. A Folyómedri homok nagyon puha és elfogyasztás esetén könnyen kiválasztódik, ezzel szemben a kövek és kavicsok emésztési zavart okozhatnak. Az Afrikai folyóban, az idők során kialakult Folyómedri Homok, rendkívüli puhasága és kerek szemcséje révén ideális talajként szolgál a vízi terráriumok részére.

Szállítás

GLS Házhozszállítás - Utánvéttel


GLS Házhozszállítás - Utánvéttel Magyarország területén minden címre. Csomagfelvételtől számítva a következő munkanapon kézbesítve. Előértesítés a kiszállítás előtt: a csomag kézbesítésének reggelén: csomag azonosítójáról, a kézbesítés várható időpontjáról (3 órás időintervallum),az utánvét összegéről(ha van) és a futár telefonszámáról. A kiszállítás díja súlytól függ, kiszámolt pontos összegét a rendelés visszaigazolásban megírjuk.Ez a díj tartalmazza a az utánvét és a biztosítás díját is.

GLS Házhozszállítás - Előreutalással


GLS futárszolgálat - Előreutalással Magyarország területén minden címre. Csomagfelvételtől számítva a következő munkanapon kézbesítve. Előértesítés a kiszállítás előtt: a csomag kézbesítésének reggelén: csomag azonosítójáról, a kézbesítés várható időpontjáról (3 órás időintervallum) és a futár telefonszámáról. A kiszállítás díja súlytól függ, kiszámolt pontos összegét a rendelés visszaigazolásban megírjuk.Fizetés előre utalással. A számlánkra beérkezett utalás után indítjuk csak a csomagot!

Foxpost csomagautomata

Foxpost csomagautomata - Előre utalással


Foxpost csomagautomata - Fizetés előreutalással.A csomagot az Ön által kiválasztott Foxpost csomagautomatában lehet átvenni. Csomagot csak a rendelési visszaigazolásunkban szereplő, számlánkra megérkező utalás után van módonkban feladni. A Foxpost automatákba legfeljebb 60 cm x 36 cm x 62 cm méretű, illetve 25 kg maximális tömegű csomag adható fel. Ha ennél nagyobb a megrendelni kívánt termék mérete, kérjük más szállítási lehetőséget válasszon.

Szállítási díj: 890 Ft Ingyenes 40 000 Ft értékű rendelés felett.
GLS Csomagpont

GLS csomagpontra szállítás - Utánvéttel


GLS futárszolgálat - Csomagpontra Kiszállítás Magyarország területén minden csomagpontra. Csomagfelvételtől számítva a következő munkanapon kézbesítve. A kiszállítás díja súlytól és a rendelés összértékétől is függ, melynek összegét a rendelés visszaigazolásban megírjuk.

Személyes Átvétel - Előre utalással


Előre egyeztetett időpontban az áruházunk székhelyén történő átvétel. Csak bizonyos termékek esetében választható! Fizetés előreutalással történhet.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek