028-76115 2-5 munkanap  Gyártó: TRIXIE »

REPTILAND DIGITÁLIS HŐ- ÉS NEDVESSÉGMÉRŐ

TRIXIE REPTILAND Digitális Hő-, és Nedvességmérő Art.-Nr. 76115 A digitális kijelző a terrárium hőmérsékletének és páratartalmának pontos ellenőrzését teszi lehetővé. A mérési tartomány: 0 °,,,C-tól 50 °,,,C-os hőmérsékletig, és 30%-tól 90%-os páratartalomig terjed.…
3 649 Ft
/ db
Hűségpont: 36 pont
Készlet: 1 db Max. rendelhető 1 db
TRIXIE REPTILAND Digitális Hő-, és Nedvességmérő Art.-Nr. 76115 A digitális kijelző a terrárium hőmérsékletének és páratartalmának pontos ellenőrzését teszi lehetővé. A mérési tartomány: 0 °,,,C-tól 50 °,,,C-os hőmérsékletig, és 30%-tól 90%-os páratartalomig terjed. A tapadókorong könnyed felhelyezhetőséget tesz lehetővé. Megjegyzés: ne helyezze közvetlenül hőforráshoz vagy nedvességforráshoz. Kérjük előzetesen olvasson utána, hogy háziállata számára milyen szobahőmérséklet az optimális. Felszerelés: Válasszon központi és jól látható helyet a terráriumban, és tisztítsa meg alaposan a felületet. Rögzítse a Hő-, és Nedvességmérőt a kívánt felülethez a készülék határozott mozdulattal történő lefelé nyomásával.

Szállítás

GLS Házhozszállítás - Utánvéttel


GLS Házhozszállítás - Utánvéttel Magyarország területén minden címre. Csomagfelvételtől számítva a következő munkanapon kézbesítve. Előértesítés a kiszállítás előtt: a csomag kézbesítésének reggelén: csomag azonosítójáról, a kézbesítés várható időpontjáról (3 órás időintervallum),az utánvét összegéről(ha van) és a futár telefonszámáról. A kiszállítás díja súlytól függ, kiszámolt pontos összegét a rendelés visszaigazolásban megírjuk.Ez a díj tartalmazza a az utánvét és a biztosítás díját is.

GLS Házhozszállítás - Előreutalással


GLS futárszolgálat - Előreutalással Magyarország területén minden címre. Csomagfelvételtől számítva a következő munkanapon kézbesítve. Előértesítés a kiszállítás előtt: a csomag kézbesítésének reggelén: csomag azonosítójáról, a kézbesítés várható időpontjáról (3 órás időintervallum) és a futár telefonszámáról. A kiszállítás díja súlytól függ, kiszámolt pontos összegét a rendelés visszaigazolásban megírjuk.Fizetés előre utalással. A számlánkra beérkezett utalás után indítjuk csak a csomagot!

Foxpost csomagautomata

Foxpost csomagautomata - Előre utalással


Foxpost csomagautomata - Fizetés előreutalással.A csomagot az Ön által kiválasztott Foxpost csomagautomatában lehet átvenni. Csomagot csak a rendelési visszaigazolásunkban szereplő, számlánkra megérkező utalás után van módonkban feladni. A Foxpost automatákba legfeljebb 60 cm x 36 cm x 62 cm méretű, illetve 25 kg maximális tömegű csomag adható fel. Ha ennél nagyobb a megrendelni kívánt termék mérete, kérjük más szállítási lehetőséget válasszon.

Szállítási díj: 890 Ft Ingyenes 30 000 Ft értékű rendelés felett.
GLS Csomagpont

GLS csomagpontra szállítás - Utánvéttel


GLS futárszolgálat - Csomagpontra Kiszállítás Magyarország területén minden csomagpontra. Csomagfelvételtől számítva a következő munkanapon kézbesítve. A kiszállítás díja súlytól és a rendelés összértékétől is függ, melynek összegét a rendelés visszaigazolásban megírjuk.

Személyes Átvétel - Előre utalással


Előre egyeztetett időpontban az áruházunk székhelyén történő átvétel. Csak bizonyos termékek esetében választható! Fizetés előreutalással történhet.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek