JBL70360 2-5 munkanap  Gyártó: JBL »

JBL PROBABY YOUNG TURTLES - TELJESÉRTÉKŰ TÁP FIATAL VÍZITEKNŐSÖKNEK - 100 ML

Akciós! Egyedi árucikk (utolsó darab)!
Az akció időtartama: 2021-05-21 - 2021-10-31.
Szavatossági idő: 2021.11   JBL ProBaby Young Turtles - Teljesértékű eledel fiatal víziteknősök részére (100ml) Alapvető ételek fiatal teknősök számára: Rostált és megtisztított kis rákfélék és rovarok 5 - 10 cm méretű fiatal teknősök számára…
1 349 Ft 1 129 Ft
/ db
Hűségpont: 11 pont

Szavatossági idő: 2021.11

 

JBL ProBaby Young Turtles - Teljesértékű eledel fiatal víziteknősök részére (100ml)

  • Alapvető ételek fiatal teknősök számára: Rostált és megtisztított kis rákfélék és rovarok 5 - 10 cm méretű fiatal teknősök számára
  • Kiváló elfogadhatóság: barna bolhák és rovarok hozzáadott vitaminokkal
  • Egészséges tartálynövekedés a természetes kalciumtartalom révén, a multivitamin komplex és C-vitamin révén a rezisztencia felhalmozódása és stabilizálása, a hiányos betegségek megelőzése

Szállítás

GLS Házhozszállítás - Utánvéttel


GLS Házhozszállítás - Utánvéttel Magyarország területén minden címre. Csomagfelvételtől számítva a következő munkanapon kézbesítve. Előértesítés a kiszállítás előtt: a csomag kézbesítésének reggelén: csomag azonosítójáról, a kézbesítés várható időpontjáról (3 órás időintervallum),az utánvét összegéről(ha van) és a futár telefonszámáról. A kiszállítás díja súlytól függ, kiszámolt pontos összegét a rendelés visszaigazolásban megírjuk.Ez a díj tartalmazza a az utánvét és a biztosítás díját is.

GLS Házhozszállítás - Előreutalással


GLS futárszolgálat - Előreutalással Magyarország területén minden címre. Csomagfelvételtől számítva a következő munkanapon kézbesítve. Előértesítés a kiszállítás előtt: a csomag kézbesítésének reggelén: csomag azonosítójáról, a kézbesítés várható időpontjáról (3 órás időintervallum) és a futár telefonszámáról. A kiszállítás díja súlytól függ, kiszámolt pontos összegét a rendelés visszaigazolásban megírjuk.Fizetés előre utalással. A számlánkra beérkezett utalás után indítjuk csak a csomagot!

Foxpost csomagautomata

Foxpost csomagautomata - Előre utalással


Foxpost csomagautomata - Fizetés előreutalással.A csomagot az Ön által kiválasztott Foxpost csomagautomatában lehet átvenni. Csomagot csak a rendelési visszaigazolásunkban szereplő, számlánkra megérkező utalás után van módonkban feladni. A Foxpost automatákba legfeljebb 60 cm x 36 cm x 62 cm méretű, illetve 25 kg maximális tömegű csomag adható fel. Ha ennél nagyobb a megrendelni kívánt termék mérete, kérjük más szállítási lehetőséget válasszon.

Szállítási díj: 890 Ft Ingyenes 40 000 Ft értékű rendelés felett.
GLS Csomagpont

GLS csomagpontra szállítás - Utánvéttel


GLS futárszolgálat - Csomagpontra Kiszállítás Magyarország területén minden csomagpontra. Csomagfelvételtől számítva a következő munkanapon kézbesítve. A kiszállítás díja súlytól és a rendelés összértékétől is függ, melynek összegét a rendelés visszaigazolásban megírjuk.

Személyes Átvétel - Előre utalással


Előre egyeztetett időpontban az áruházunk székhelyén történő átvétel. Csak bizonyos termékek esetében választható! Fizetés előreutalással történhet.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek