Garancia és jótállás

 Áruházunkba a termék adatai között feltüntettük a gyártója által vállalt garancia időtartamot.

Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet rendelkezésének megfelelően a kötelező jótállás 1 év, melynek kezdő időpontja a termék átadásának a napja a Vásárló részére. Áruházunk a gyártó által vállalt jótállási időt biztosítja vásárlói részére, mely jótállási időt minden esetben a termékhez mellékelt jótállási jegy tartalmaz (a jótállási igény és vásárlás ideje a számlával igazolható).Áruházunk kizárólag megfelelő engedélyekkel rendelkező cégek, új termékeit értékesíti.Vállaljuk hogy Vevőinknek a garanciális ügyeik intézése esetén segítséget nyújtunk, vásárlónk érdekében a forgalmazóknál eljárunk. Amennyiben a Vevő ezen igényével megkeres bennünket, úgy a garanciális terméknek telephelyünkre történő visszajuttatásának költségét magára kell vállalja a Vevőt terheli (Nem áll módunkban utánvéttel feladott, postán maradó,csomagautomatákba, stb. küldött csomagokat,termékeket átvenni).

A garanciális csere vagy javítás után a terméket telephelyünkön lehet átvenni,azonban amennyiben ez a Vásárló részéről nem megoldható saját költségére kérhet kiszállítást. A garanciális ügyintézésre visszaküldött termékek elbírálásáról minden esetben tájékoztatjuk a Vevőt.

Webáruházunk fenntartja magának azt a jogot, hogy egyes esetekben a garanciális ügyintézést megtagadja, ilyen esetekben azt a Vevőnek közvetlenül a magyarországi forgalmazóval kell intéznie.

A garanciajog megtagadását vonja maga után, a nem rendeltetésszerű használat, a külső bármilyen jellegű behatás, a termékben bármilyen módosítás, megkísérelt javítás,változtatás stb.