Adatvédelmi tájékoztató

Adatkezelési szabályzat

Jelen adatkezelési szabályzatban a Midas díszállat felszerelés internetes áruház, továbbiakban: Eladó, kijelenti, hogy tiszteletben tartja az általa üzemeltetett http://midasdiszallat.superwebaruhaz.hu/ oldalt használó személyek információs önrendelkezési és a személyes adatokhoz kapcsolódó jogát. Az eladó kijelenti, hogy a személyes adatokra és a különleges adatokra vonatkozó adatkezelési tevékenységet az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozásáról szóló 1998 évi VI. Törvény, az  elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. Törvény és az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. CXII. Törvényeknek megfelelően végzi.

Személyes adatok alatt értjük azon adatokat, melyek alapján azonosítani tudjuk Önt például neve, címe, telefonszáma és e-mail címe alapján.

Az eladó csak olyan személyes adatokat rögzít, melyeket Ön önkéntesen ad meg.

Miután megosztotta velünk személyes adatait, egyben felhatalmaz minket arra, hogy ezeket az információkat az itt leírt, illetve a honlapon külön meghatározott módon és célra felhasználjuk.

Az eladó a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez és vásárlással kapcsolatos célokra használja fel. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve a szerződés teljesítésekor szállítási alvállalkozónknak. Adatainak kezelésekor 1992. évi LXIII. Tv. rendelkezései alapján, az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.Ugyanakkor Önnek is megvan az a joga, hogy ezeknek az információknak a felhasználását korlátozza, megtiltsa, jövőbeni kapcsolatot bármikor megszüntesse. Kérjük, hogy ezt az igényét vagy a személyes adatok kezelésével kapcsolatos bármely kérdését, megjegyzését e-mailen keresztül jelezze felénk.A honlap tartalmazhat olyan részeket is (ajánlja ismerősének), ahol más személy(ek) személyes adatait is meg kell adnia. Az Ön által megadott más személy(ek) adatait a jövőben semmilyen egyéb célra nem használjuk fel.

Cégünk teljes mértékben betartja az egyének védelméről szóló a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvényt.

Az Ön önkéntesen megadott személyes adatait – az Ön ellenkező kikötése hiányában, és a honlapon megadott egyéb felhasználási módokon, célokon kívül – az eladó az alábbiak szerint használhatja fel: (hírlevél küldésre, termékek/szolgáltatások ajánlására). A vásárló által a regisztrációkor megadott e-mail címeket a webáruházzal kapcsolatos tájékozató-anyagok, illetve vásárlói elégedetség felméréshez (árukereső ) eljuttatására használjuk, melyet a vásárlók regisztrációjukkal elfogadtak.

A vásárlók e-mail címének tárolására az Árukereső (Online Comparison Shopping Kft. (1074 Budapest, Rákóczi út 70-72., Adószám: 24868291-2-42, Cégjegyzékszám: 01-09-186759) adatfeldolgozó megbízással rendelkezik a Megbízható Bolt Programhoz kapcsolódó vásárlói elégedettség-felmérés céljából. Az itt történő vásárlások után a vásárló e-mail címe az Árukereső részére továbbításra kerül. Az adattovábbítás célja: vásárlói visszajelzés igénylése és megjelenítése. Az adatfeldolgozásra így továbbított átadott e-mail címet, mint személyes adatot utasításunkra az Online Comparison Shopping Kft. kezeli, megfelelő írásbeli szerződés és adatvédelmi feltételek mellett.

Ha Ön által megrendelt küldeményeket postázunk/küldünk Önnek, ugyancsak ki kell adnunk adatait más cégeknek annak érdekében, hogy zökkenőmentesen és minél előbb hozzájusson küldeményünkhöz. Ezen szállítók a továbbiakban nem jogosultak arra, hogy bármilyen formában felhasználhassák az Ön személyes adatait.

Kérjük vegye figyelembe, hogy kötelességünk kiadni személyes adatait akkor, ha ezt törvény, bírósági, más hatósági végzés írja elő nekünk.

Egyéb információk, melyeket felhasználhatunk:

Honlapunk elmentheti az IP-címet az Ön számítógépéről,eszközéről  (az IP cím,ez egy szám, amely az Ön gépét azonosítja minden esetben mikor meglátogat egy honlapot). Mindez azt biztosítja, hogy a honlapunk látogatóinknak a legjobb élményt, biztonságot és hatékony információs forrást jelentsen.Ezen információk nem személyes adatok.

Az információk biztonsága:

Minden ésszerű intézkedést megteszünk azért, hogy személyes információit biztonságban tudhassa. Minden Ön által szolgáltatott személyes információhoz szigorúan korlátozott a hozzáférés, azért, hogy a jogosulatlan hozzáférést, a személyes adatok megváltoztatását, illetve jogosulatlan felhasználását megelőzzük.